"Проектний офіс реформ створили при Міністерстві фінансів"

16 травня 2016

При Міністерстві фінансів створено Проектний офіс реформ, який очолить радник Міністра фінансів Яна Бугрімова. Про це йдеться на сайті Мінфіну, передає УНН.

Як зазначається, Проектний офіс реформ координуватиме впровадження реформ у сфері державних фінансів, зокрема в бюджетній, податковій, митній тощо.

Серед його головних завдань — розробка пропозицій щодо реформи сфери публічних фінансів, залучення експертів та координація діяльності робочих груп із реалізації реформ, проведення обговорень та моніторингу перебігу і результатів реформ з органами державної влади, бізнесом та громадськістю, а також координація співробітництва Міністерства із радниками та експертами, що працюють в Україні в рамках проектів технічної допомоги.

«Головне завдання проектного офісу полягає у супроводі та координації процесу реформ, що впроваджує Мінфін, а також у наданні якісних консультацій щодо того, як ці зміни краще впроваджувати. Фактично ми створили стратегічний центр перетворень при Міністерстві, який забезпечить комплексну підтримку глибинних перетворень в державі», — зазначив міністр фінансів Олександр Данилюк.

До складу Проектного офісу залучать науковців й експертів у галузі економіки та фінансів, представників громадських організацій, а також представників державних органів та органів місцевого самоврядування.

Офіс реформ тісно співпрацюватиме з апаратом Міністерства фінансів та органами в компетенції Мінфіну. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua