"Ремонт додає комфорту"

Євдокія ТЮТЮННИК
10 грудня 2015

Якщо два роки тому будівельники Чернігівщини використовували 37 мільйонів гривень, то на початок листопада на рахунки розпорядників коштів надійшло понад 80 мільйонів гривень, а освоєно лише четвертину. Тож у цьогорічній історії будівництва Придесення державним коштом переважають реконструкції.

Зокрема в обласному центрі, де проживає 30% населення краю, оновлено найважливіші об’єкти міста: системи опалення та водопостачання і водовідведення, замінено дерев’яні вікна на металопластикові в обласній дитячій лікарні, відремонтовано покрівлі геріатричного пансіонату й дитсадка в центрі міста та виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво нового дитсадка в «молодому» мікрорайоні Масани. Завершується будівництво каналізаційного колектора в Чернігові. Розв’язано назрілу проблему зі встановленням синтетичного покриття на бігових доріжках міського стадіону, завершено будівництво універсальних ігрових майданчиків із синтетичним покриттям у трьох школах міста, встановлено нове обладнання в одному з кінотеатрів, де для школярів і студентів пропонують суттєві знижки на перегляд кінокартин.

Усього на 131 мільйон гривень із держбюджету в області планують впорядкувати 97 об’єктів — шкільних і дошкільних, комунальних, культурних закладів, дорожньої інфраструктури тощо.

Один з видів спеціальних ЛКМ – молоткова емаль. Цей тип фарби відноситься до швидковисихаючим, антикорозійним і декоративним емалям. Молотковая эмаль від компанії «Наша Фарба» - це сучасна лакофарбова продукція, яка в даний час заслужено користується традиційно великим попитом у жителів України з різних регіонів.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua