"Рибінспекторам на заміну"

16 грудня 2015

У Києві стартував набір до рибного патруля. На воду нові патрульні вийдуть уже у березні 2016-го. Про це на брифінгу щодо запровадження проекту повідомив голова Держрибагентства Ярема Ковалів: «Рибний патруль — це насамперед люди з високою мотивацією, ті, хто по-справжньому вболіває за галузь і хоче її розвивати. Набиратимуть патрульних на основі відкритого конкурсного відбору з-поміж тих, хто не заплямований корупцією».

Робота нового органу буде максимально прозорою і зрозумілою для громадськості. Навіть набір до патруля та кадровий конкурс, починаючи з першого дня, транслюється онлайн на каналі агентства в Інтернеті. У новій інспекції Держрибагентство кардинально змінює принципи та підходи до роботи, орієнтується на кращий європейський досвід, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Проект «рибний патруль» на Київщині пілотний, у 2016 році його досвід поширять по всій території України. Вже у середині лютого відповідний конкурс розпочнеться у Чернігові, Черкасах, Полтаві, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Одесі, в регіоні Чорного та Азовського морів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua