"Самовіддана праця дала рекорд"

3 листопада 2012

ПОДЯКА. Президент та Прем’єр-міністр привітали колектив ПАТ «Шахтоуправління «Покровське», що в Красноармійську Донецької області, із визначним трудовим досягненням в історії України — видобутком 7 млн тонн вугілля з початку року шахтарями одного підприємства.

«Це результат самовідданої праці 10-тисячного колективу, який постійно збільшує показники виробництва, розробляє перспективні ділянки надр, активно модернізує існуючі потужності. Впевнений, що ви й надалі будете сприяти розвитку галузі, забезпечувати зростання внутрішнього попиту, зміцнювати енергетичну незалежність країни», — цитує слова Віктора Януковича його прес-служба.

У свою чергу Микола Азаров подякував шахтарям за здобуток та побажав нових трудових перемог. «Радий привітати один із кращих шахтарських колективів із значним трудовим досягненням: уперше в історії незалежної України видобуто сім мільйонів тонн вугілля з початку року, — йдеться в урядовій телеграмі. — Від щирого серця дякую вам за самовіддану працю та бажаю міцного здоров’я, благополуччя і нових досягнень», — цитує побажання Прем’єр-міністра департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua