"Село співає і танцює"

Олександр ВЕРТІЛЬ
23 серпня 2012

НАРОДНА ТВОРЧІСТЬ. На високій ноті пройшов традиційний всеукраїнський сільський фестиваль мистецтв  «Боромля-2012», який упродовж останніх 22 років напередодні свята Незалежності збирає на Сумщині самодіяльних і професійних митців з усіх куточків України та Росії.

Цього разу до Тростянця  завітали представники Сумської, Харківської, Полтавської та інших областей України, а також прикордонних регіонів Росії. Більш як 40 виконавців та колективів демонстрували свої таланти у вокальному, хореографічному, інструментальному та розмовному жанрах. У рамках фестивалю пройшов конкурс на краще виконання пісенних творів про село.

 За традицією журі творчого змагання очолював Герой України народний артист легендарний Дмитро Гнатюк. За його словами, цьогорічний фестиваль явив справжнє гроно талантів, незабутній феєрверк пісень, від яких стає затишно на душі й серці. На таких оглядах нема переможених, а є тільки переможці — у музиці, слові, голосі. Усі вони одержали ті чи ті відзнаки в різних номінаціях, а в підсумку — незабутні враження й емоції від зустрічей з прекрасним духовним дійством. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua