"«Шахтар» повернув Таргамадзе в «Іллічівець», правда, тільки до літа"

9 лютого 2012

ФУТБОЛ. Грузинський півзахисник Давид Таргамадзе не поїде з донецьким «Шахтарем» на збір до Туреччини, а повернеться в маріупольський «Іллічівець», де гратиме в оренді до літа. Про це повідомив старший тренер «гірників» Олександр Спиридон, передає ТСН.

«Таргамазде підтвердив свої неабиякі індивідуальні якості, але протягом неповних двох тижнів немислимо осягнути нашу гру, навіть якби у нього розуму було аж понад голову. Тому завершальний збір Давид проведе з «Іллічівцем», і до літа ми спостерігатимемо за його виступами в маріупольському клубі», – розповів Спиридон.

За його словами, річ не в тім, що керманич «Шахтаря» Мірча Луческу не мав можливості подивитися на хавбека на зборі в Іспанії.

«Луческу міг би подивитися його зараз у Туреччині. Проте в плані глибокого занурення в гру «Шахтаря» це навряд чи щось змінило б. На такі речі йдуть не лічені тижні, а багато місяців.

З іншого боку, Таргамадзе і в «Іллічівці» ніхто не гарантував легке життя. Якби він поїхав із нами на збір, до Маріуполя повернувся би всього за десять днів до відновлення сезону.

Тренери «Іллічівця» до цього часу мають визначитися з основним складом, куди неможливо потрапити заочно. Тому ми разом із футболістом вирішили, що розумніше йому поїхати зараз до азовської команди», – пояснив Спиридон.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua