"Шахтар прийматиме Андерлехт у Лізі Європи"

10 березня 2016

Сьогодні увечері Шахтар на Арені-Львів прийматиме бельгійський «Андерлехт» у першому матчі протистояння 1/8 фіналу Ліги Європи. Гра почнеться о 20:00.

Після впевненої перемоги над німецьким Шальке «гірників» вважають фаворитами пари, про що говорять і у самому бельгійському клубі.

«Звичайно, ми спробуємо знайти свої шанси, попри те, що, на нашу думку, Шахтар є фаворитом», — зазначив під час передматчевої прес-конференції тренер Андерлехта Беснік Хасі.

Але наставник Шахтаря Мірча Луческу прогнозує непросту гру для своїх футболістів: «(Андерлехт. — Ред.) — команда, яку непросто взяти. Вони б'ються за кожен м'яч на футбольному полі, грають в активному пресингу, швидко повертаються в оборону після зриву атаки, але водночас припускаються технічних помилок. На нас чекає складний матч».

На попередніх стадіях Ліги Європи бельгійцям вдавалося на виїзді обіграти такі потужні клуби, як французький Монако та грецький Олімпіакос, а вдома — англійський Тоттенхем. Але в національному чемпіонаті справи у Андерлехта йдуть гірше — в останньому матчі команда програла аутсайдеру Мускрону та посідає лише третє місце з дев'ятиочковим відставанням від лідера Брюгге.

Обидва клуби мають певні кадрові втрати. Для «гірників» найбільш суттєвою є дискваліфікація півзахисника Тараса Степаненка. Травмованими залишаються Азеведо і Дентіньо.

А за Андерлехт, найпевніше, не зіграє півзахисник Ліндер Дендокер і під питанням участь іншого гравця основного складу гондурасця Енді Нахара.

Також у четвер у рамках Ліги Європи зіграють: Манчестер Юнайтед — Ліверпуль, Боруссія Дортмунд — Тоттенхем, Атлетик — Валенсія, Спарта Прага — Лаціо, Вільяреал — Байєр», Фенербахче — Брага та Базель — Севілья.

ВВС-Україна 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua