"Шанс черкащанам дає Укроборонпром"

Роман КИРЕЙ
9 жовтня 2015

Машинобудівні підприємства на Черкащині отримали унікальний шанс на розвиток. Співпрацювати з ними має намір державний концерн «Укроборонпром».  Через бойові дії на сході концерн збільшив виробництво у 36 разів. Тому нові потужності йому необхідні.

Черкащина не раз підтверджувала, що готова зробити значний внесок в обороноздатність країни.

— Який сенс Укроборонпрому закуповувати за кордоном дороге устаткування й будувати нові заводи, коли з оборонними замовленнями можуть упоратися й наявні в Україні підприємства, — каже генеральний директор концерну Роман Романов. — Форма власності не має значення. Потенціал Черкащини великий. Тому ми й пропонуємо реальні інвестиції в область. Усе відкрито і прозоро. Також плануємо активно співпрацювати з навчальними закладами області, адже нам потрібні кваліфіковані робітничі кадри, яких бракує в країні загалом.

Уже днями Укроборонпром передасть на Черкащину спеціальний каталог, який містить перелік продукції, що її готова замовити держава. А цьому місяць тому передувала поїдка керівників Укроборонпрому на кілька підприємств області. Зокрема на Золотоніський машинобудівний завод ім. І. І. Лепсе, на підприємства «Укрп’єзо», «Богдан» і «Фотоприлад». Кожне із них може додати свою частку до зміцнення української  армії. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua