"Шлях до збільшення пенсій"

7 липня 2011

РЕФОРМА. Над питаннями щодо внесення поправок у законопроект про пенсійну реформу, а саме обговоренням коректив до цього документа нині працює відповідний комітет Верховної Ради. Про це заявив по завершенні зустрічі з Президентом Віктором Януковичем віце-прем’єр-міністр — міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Він також зазначив, що глава держави доручив уряду за два місяці підготувати законопроекти щодо легалізації заробітної плати і робочих місць, Трудового кодексу та впровадження другого рівня пенсійної реформи. І ці питання планується винести на громадське обговорення вже у вересні поточного року, повідомляє прес-служба Президента.

За умови реалізації всіх поставлених завдань Віктора Януковича уряд матиме змогу наступного року збільшити пенсії 60 відсоткам пенсіонерів. «Це комплексне рішення, і для його реалізації нам необхідно проголосувати за ті зміни до пенсійного законодавства, які ми зараз внесли… Завдяки такому комплексу рішень ми зможемо досягнути того, що пенсіонери почнуть отримувати більші пенсії», — зазначив урядовець.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua