"Що таке 3D лазерна епіляція?"

26 жовтня 2020

3D лазерна епіляція – новий спосіб розв’язати проблему зайвої рослинності на тілі. Курс процедур зробить гладкою шкіру незалежно від її типу і кольору волосся. Метод абсолютно безболісний, і застосовувати його можна у будь-якій зоні тіла. Зробити 3D лазерну епіляцію можна в ультрасучасній мережі студій EpiLaser, докладніше на сайті epilaser.com.ua.

Кому підходить?

3D епіляція підійде всім, хто хоче позбутися небажаного волосся, але втомився від постійного гоління і болючої депіляції. Показань для епіляції багато. Це знахідка для людей з чутливою шкірою.

Обмеження

Виділяють кілька абсолютних протипоказань:

♦ порфірія;

♦ алергія на ультрафіолет;

♦ фотодерматит.

Тимчасові протипоказання:

♦ пошкодження шкіри;

♦ інфекційні захворювання;

♦доброякісні та злоякісні пухлини;

♦ період вагітності та годування грудьми.

Переваги

Порівняно з іншими типами лазерної епіляції, 3D має низку переваг:

1. безболісність;

2. видалення будь-якого типу волосся;

3. широкий спектр показань і майже повна відсутність протипоказань;

4. відсутність опіків та інших побічних ефектів;

5. мінімум підготовки;

6. спрямований вплив на всю цибулину;

7. швидкість проведення.

Трихвильова гібридна епіляція отримала безліч позитивних відгуків, з яких можна зробити висновок, що в неї єдиний мінус – висока ціна порівняно з більш простими способами. Але слід врахувати, що 3D епіляція позбавить від непотрібної рослинності на довгі роки, тоді як за шугаринг та віск, наприклад, довелося б платити постійно. З цього боку, ціна на лазерну 3D епіляцію виправдана. А якщо звернутися в мережу ЕпіЛазер, отримаєте приємні знижки.

Особливості методики

3D епіляція є найефективнішою серед лазерних технологій. Це найновіший винахід, що генерує в одному промені три види хвиль (олександритову, неодимову і звичайну діодну). Це забезпечує найбільш точну роботу, чого не можуть досягти інші апарати.

Промінь впливає на всю зону росту і повністю її руйнує волосяну цибулину, що перебуває в активній фазі. Оскільки одночасно активними можуть бути лише до 20% коренів, потрібен комплекс з 5-10 процедур, а не одна-дві.

Результат досягається за рахунок цілеспрямованого точного світлового впливу. Новітні технології дозволяють здійснювати епіляцію без пошкодження тканин. На старих апаратах це болісно, і після потрібне тривале відновлення, на період якого діяльність жінки значно обмежується. Необхідно було довго уникати всього, що збільшує навантаження на епідерму, зокрема, заборонялося тривалий час гуляти на сонці у відкритому одязі і навіть займатися спортом. На 3D підготовчий час зменшується в кілька разів. Наприклад, треба уникати відвідування солярію і сонячних ванн всього 3-5 днів до і після процедури.

За безболісність епіляції 3D багато в чому відповідає сапфіровий наконечник з системою охолодження, вбудований в апараті. Це дозволяє миттєво охолоджувати місце, що обробляється, не перешкоджаючи впливу променя на волосяні фолікули.

Скільки процедур потрібно?

У середньому для повного усунення волосся потрібно 9 разів відвідати кабінет косметолога. Інтервал між ними від 3 до 5 тижнів. Корекцію кількості сеансів і частоту узгоджують під час курсу разом з фахівцем.

Лазерну епіляцію проводять з інтервалами, тому що лазер руйнує лише фолікули у фазі росту. Перерви потрібні для зміни фаз. Волоски випадають не відразу, а приблизно через 2-3 тижні після сеансу. Але ріст волосся сповільнюється відразу. Щоб підтримувати абсолютний результат, після проходження курсу рекомендується робити підтримуючу процедуру раз на рік. Це через здатність організму до регенерації: навіть при руйнуванні всіх цибулин частина з них може відновлюватися. Хоча вони вже не можуть функціонувати, як раніше.

Підготовка до лазерної епіляції

Досить скористатися депіляційним кремом або поголити необхідні зони за 1-2 дні до сеансу. Але не можна вдаватися до шугарінгу, воску, депілятора, пінцета та інших подібних методів депіляції, при яких пошкоджується корінь. Якщо є татуювання і великі родимі плями, косметолог обійде їх під час епіляції.

Поставити запитання про підготовку та особливості можна фахівцям ЕпіЛазер. Вони кваліфіковано проконсультують і дадуть відповіді на запитання, що цікавлять. Для цього достатньо зателефонувати за зазначеним на сайті epilaser.com.ua номером телефону або зв'язатися онлайн.

Марина КВАСЕЦЬКА
для "Урядового кур'єра"



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua