"Щоб робота була в радість"

Олександр ВЕРТІЛЬ
5 квiтня 2012

КОНКУРС. На Сумщині підсумовано результати регіонального туру   Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Переможцями у трьох вікових групах стали учні Олександр Маховик із Середино-Буди, охтирська гімназистка Анна Назарчук та студентка Сумського вищого професійного училища будівництва та дизайну Олена Лісна. Тепер на них чекає фінал, який відбудеться у квітні нинішнього року в Києві.

За повідомленням прес-служби територіального управління Держгірпромнагляду в Сумській області, на конкурс надійшла рекордна кількість робіт – понад 500, з яких до другого  етапу журі відібрало близько ста. Всі вони відповідали вимогам творчого змагання і стосувалися безпечного ведення робіт у деревообробній промисловості, сільському, лісовому, ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві на транспорті тощо. Малюнки пройняті дитячою турботою про батьків, які щоранку поспішають на роботу, аби ввечері повернутися до синів і доньок здоровими, радісними і щасливими.

Представники Сумщини вправі розраховувати на високі місця у фінальній частині конкурсу, адже торік учень Сумської ЗОШ №20 Родіон Пасинок  на завершальному всеукраїнському етапі посів друге місце в номінації «Кращий літературний твір». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua