"Шведи віддали Миколі Азарову програне пиво та пообіцяли повернутися"

13 червня 2012

ЄВРО-2012. Шведські вболівальники дотримали слова та пригостили Прем'єр-міністра України Миколу Азарова пивом, на яке вони побилися об заклад напередодні матчу між національними збірними. 

Президент шведського табору вболівальників Ола Сйостед передав главі уряду вигране пиво та подарував уболівальницький шарф. За келихом вони обговорили футбольні перипетії та перспективи збірних обох країн на чемпіонаті, передає УКРІНФОРМ.

«Дякую, я візьму це пиво, я його чесно заробив. Бажаю вашій збірній перемог», – сказав М.Азаров.

Він подарував шведському фану вишиванку та картину з барельєфом Андріївської церкви.

«Я у п'ятницю сто відсотків уболіватиму за збірну Швеції, тому що надзвичайно хочу, щоб ви перемогли збірну Англії. Повірте, весь стадіон уболіватиме за вас», – зазначив Прем'єр-міністр.

У свою чергу Ола Сйостед висловив сподівання, що два наступні матчі його збірна виграє.

Глава уряду також поцікавився у шведських фанів враженнями від перебування в Україні, на що ті відповіли, що їм надзвичайно подобається Київ, а українці – дуже привітні та гостинні люди. Вони запевнили, що ще не раз приїдуть до нашої країни.

Нагадаємо, 11 червня під час відвідання офіційної фан-зони Євро-2012 Прем'єр-міністр Микола Азаров побився об заклад на пляшку пива зі шведськими уболівальниками на результати матчу між збірними України та Швеції. Тоді Україна перемогла з рахунком 2:1. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua