" Сильнішими робимо себе самі"

2 грудня 2015

У вітчизняному зовнішньополітичному відомстві презентували інформаційний буклет Ukraine: Freedom, Dignity, Creativity («Україна: Свобода, Гідність, Креативність»). Подію присвятили другій річниці розгону студентів Євромайдану.

Буклет — це перший іміджевий проект, реалізований у контексті формування публічної дипломатії України. Він покликаний у короткій, цікавій та доступній формі інформувати світ про нову Україну, яку день у день вибудовують наші співгромадяни, — країну гідності, свободи та креативності. Наклад буклета становитиме 40 тисяч примірників, текст буде перекладено дев’ятьма мовами світу, серед яких англійська, арабська, турецька, чеська й польська.

«Настав час розповісти про сучасну Україну, яка не лише заслуговує на підтримку світу, а й сама робить світ сильнішим», — зазначив посол з особливих доручень МЗС Дмитро Кулеба.

Видання започатковує нову кампанію з популяризації іміджу України за кордоном «Моя Україна — це...» (My Ukraine is). Онлайн-версію буде представлено спеціальною сторінкою на сайті МЗС — http://mfa.gov.ua/en/myukraineis.

Сторінка постійно поповнюватиметься інформацією про те, чим живе і чим пишається Україна нині. Кожен охочий може долучитися до кампанії, надавши свій цікавий факт про Україну. Таким чином, образ України для іноземних аудиторій формуватимуть як професіонали, так і небайдужі громадяни.

У соціальних мережах кампанія проходитиме під хештегом #MyUkraineIs. Приєднуйтесь!

Відділ новин «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua