"Сільвіо Берлусконі уподобав українську модель - прокуратура Мілана"

23 вересня 2011

Прокуратура Мілана, завершивши розслідування, опублікувала імена 32 дівчат, які брали участь у вечірках на віллі Сільвіо Берлусконі у Аркоре. У списку учасниць вечірок фігурує українка Маріанна Ющак, що живе в Італії з 2003 року. За деякими даними вона є однією із 14 гламурних молодих жінок, яких Берлусконі утримував у квартирах в престижному житловому комплексі на вулиці Ольждеттіна у Мілані, повідомляє "Українська газета в Італії". 

 "Вперше ім'я українки долучилося до справи після того, як прем'єр - міністр Італії, бажаючи засвідчити свою надзвичайну зайнятість, продемонстрував список своїх планів на день. Серед державних справ й засідань, прозорливі журналісти розгледіли запис щодо галантної зустрічі із "Yushchak" о 12.00, у якій ідентифікували українську модель, а далі о 20.30 - "апунтаменто" із ще однією юнкою на ім'я Сельваджа",- пише видання.

 Маріанна Ющак працює моделлю, зайняла четверте місце на конкурсі краси "Satr of the year" у 2004 році, перше місце у конкурсі "Miss Intimo 2005". Вона прикрасила першу сторінку журналу Worldpress 2010, знімається для календарів та у численних рекламних кампаніях.

 Як стверджують правоохоронці, причетність дівчини до скандалу також доводять прослуховування її телефонних розмов з іншими фігурантками справи.

 Газета нагадує, що слідство у справі Берлусконі поновилося після того, як у січні цього року Конституційний суд Італії фактично позбавив прем'єра недоторканності. Крім іншого, йому інкримінують зв'язок із неповнолітньою марокканкою Карімою ель-Маруг. У цьому процесі фігурують відомий імпресаріо Леле Мора, журналіст Еміліо Феде та радник регіону Ломбардія Ніколь Мінетті.

 За свідченнями, главу уряду Італії під час вечірок "бунга-бунга" розважали десятки жінок, які, переодягнувшись медсестрами та поліцейськими, влаштовували для нього забави.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua