"Син президента Франції в Одесі потрапив до лікарні?"

25 сiчня 2012

ВІЗИТ. Сина президента Франції Ніколя Саркозі П’єра Саркозі, який прибув напередодні до Одеси, госпіталізовано сьогодні до обласної лікарні з ознаками харчового отруєння. Про це повідомляє  УНІАН з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За даними співрозмовника агентства, 26-річний П.Саркозі прибув до Одеси, щоб зіграти діджейський сет на приватній закритій вечірці в одеському клубі «Чайковський».

У свою чергу співробітник закладу уточнив, що син президента Франції почувався хворим ще до прибуття до Одеси: «У нас він пив лише мінеральну воду».

Голова Представництва МЗС України в Одесі Костянтин Ржепішевський підтвердив УНІАН перебування П.Саркозі в місті з приватним візитом, проте ухилився від будь-яких коментарів.

Тим часом в Одеському міжнародному аеропорту щойно приземлився чартерний літак із Парижа, на борту якого П’єр Саркозі, ймовірно, залишить Одесу.

ДОВІДКА. П.САРКОЗІ – старший син президента Франції Ніколя Саркозі від його першого шлюбу з Марі-Домінік Кюльолі. Народився в 1985 році. П’єр Саркозі (DJ Mosey) – відомий музикант.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua