" Слова підтримки й співчуття"

28 грудня 2012

АВІАКАТАСТРОФА. Президент Віктор Янукович висловив співчуття Президентові Республіки Казахстан Нурсултану Назарбаєву у зв’язку з катастрофою військово-транспортного літака в Казахстані, внаслідок чого загинули військовослужбовці Прикордонної служби Комітету національної безпеки цієї країни.

«З глибоким сумом в Україні сприйняли звістку про катастрофу військово-транспортного літака, що призвела до людських жертв», — йдеться у співчутті глави держави. Від імені народу України Віктор Янукович висловив щирі співчуття та передав слова підтримки рідним і близьким загиблих, повідомляє прес-служба Президента.

Співчуття казахському колезі Серіку Ахметову висловив Прем’єр-міністр Микола Азаров. Глава українського уряду передав також слова щирого співчуття рідним і близьким загиблих.

Нагадаємо, 25 грудня на півдні Казахстану розбився військово-транспортний літак Ан-72. Він прямував зі столиці Астани до південного міста Шимкент і зник з екранів радарів за кілька хвилин до посадки. Загинули всі, хто перебував на борту, зокрема й керівник прикордонної служби полковник Тургамбек Стамбеков, загалом 27 людей. Літак згорів повністю ще до прибуття рятувальників. За попередніми висновками, причиною катастрофи стала погана погода. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua