"Служу українському народу!"

Світлана ГАЛАУР
7 вересня 2012

НАВЧАННЯ

Майже 500 першокурсників прийняли присягу в Харківському національному університеті внутрішніх справ

 За традицією, цей захід відбувся під час свята знань в присутності гостей: представників МВС України, ГУМВС в області, УМВС на Південній залізниці, регіонального управління Державної пенітенціарної служби, депутатів міської ради, ветеранів та науково-педагогічного складу університету, батьків і рідних першокурсників. Як зазначив ректор ХНУВС генерал-полковник міліції Олександр Бандурка, прийняття присяги — це найвизначніше свято в житті кожного правоохоронця, бо саме в цей день курсант усвідомлює, що він служить народові. Тож і навчатися має сумлінно, адже без цього неможлива ефективна професійна діяльність.

Першокурсники ХНУВС присягають Вітчизні. Фото ЦГЗ ХНУВС 

Від імені міністра внутрішніх справ винуватців торжества, а також увесь  особовий склад  ХНУВС привітав перший заступник начальника Головного слідчого управління МВС України генерал-майор міліції Василь Топчій. Він, зокрема, зазначив, що навчання — це тривалий процес, який продовжується й за межами навчального закладу, і дуже важливо, щоб першокурсники усвідомлювали, що в майбутньому від їхньої компетентності та обізнаності залежатимуть долі людей.

З цими та іншими щирими напуттями хлопці та дівчата, які обрали професією охороняти закон і порядок, розпочали своє навчання в одному з найкращих навчальних закладів системи внутрішніх справ. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua