"Сніг змінять морози"

11 грудня 2012

ПРОГНОЗ. Протягом найближчих днів в Україні йтимуть опади, які поступово припиняться після 13 грудня. До 20 грудня погода дуже не зміниться, але температура повітря знизиться. Про це під час традиційного брифінгу повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру МНС Микола Кульбіда.

За його словами, складні погодні умови з істотним зростанням снігового покриву спостерігатимуться до 13 грудня в західних, північних та центральних регіонах, зокрема на Київщині, Вінниччині, Житомирщині, Кіровоградщині та Буковині. На півдні та сході сильних опадів не очікується, за винятком Одещини та Миколаївщини. У Криму, на південному сході та сході країни прогнозується плюсова температура, повідомляє пре-служба МНС.

Протягом 14-15 грудня температура повітря знизиться і здебільшого становитиме 9—14 градусів морозу вночі, -5… -10 градусів вдень. На півдні та сході -3…-8 градусів вночі та майже нуль вдень, у Криму близько нульової позначки вночі та +1…+5 градусів удень. 16—20 грудня значних змін погоди не буде. Температура коливатиметься в межах -6…-11 градусів вночі та -2…-7 вдень. На Лівобережжі буде прохолодніше: -11…-16 градусів вночі та -5…-10 градусів вдень.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua