"Сьогодні снігопад частково паралізував рух транспорту у Бельгії"

12 березня 2013

СТИХІЯ. У Бельгії через сильні снігопади та заметіль по всій країні ускладнено рух транспорту, передає УКРІНФОРМ.

«Станом на ранок вівторка через сильний снігопад на дорогах Бельгії були зафіксовані затори довжиною понад 1600 км. Це є рекордним показником. Пізніше протяжність тягучок зменшилася до 200-300 км», – пишуть місцеві ЗМІ.

Через складні погодні умови частково заблоковано роботу комунального громадського транспорту. Зокрема, у Брюсселі не вийшли на лінії деякі маршрути автобусів і трамваїв. Складні погодні умови вже призвели багато дорожньо-транспортних пригод.

Снігопад також порушив графіки руху залізничного транспорту. Так, повністю тимчасово припинено міжнародне залізничне сполучення між Бельгією і Францією. Рух у напрямку Німеччини порушений частково.

Міжнародний аеропорт Брюсселя поки відправляє рейси без затримок. При цьому, у другому за значенням у країні міжнародному аеропорті у Шарлеруа декілька рейсів було перенесено або ж скасовано. Аеропорт у Льєжі взагалі закрито.

Влада країни також попередила водіїв про запровадження тимчасової заборони на в'їзд вантажівок великої тоннажності на територію півночі Франції. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua