"Спеціальні пакети на SKODA Octavia!"

5 вересня 2012

АВТО

З 1 вересня 2012 року ТОВ «Єврокар» пропонує вигідні пакети на найпопулярнішу модель SKODA Octavia. Пропозиція дійсна до 30 вересня 2012 року. При покупці SKODA Octavia Elegance 1,6 MPI/75kW зі спеціальним пакетом «SKODA style» економія становитиме до 12 тис. грн.

У пакеті «SKODA style» для SKODA Octavia в комплектації Elegance з двигуном 1,6 MPI/75kW є наступні опції:

– двозонна система кондиціонування з електрорегулюванням і фільтром Climatronic;

– підлокітник Jumbo Box (з аудіороз’ємом);

– обігрів передніх сидінь;

– задній парктронік;

– малий шкіряний пакет (обтягнуте шкірою рульове колесо, важіль перемикання передач і чохол важеля ручного гальма);

– MAXI DOT;

– легкосплавні диски PROXIMA  6,5 J x 16.

Загальна вартість опцій пакета «SKODA style» становить еквівалентну 2 495 доларам США суму. Звичайна вартість автомобіля SKODA Octavia Elegance 1,6 MPI/75kW з додатковими опціями пакета – 24 560 доларів США, а у вищевказаний період вартість цієї модифікації Octavia з пакетом «SKODA style» складе лише суму, еквівалентну 23 070 доларів США. Так, клієнт при покупці такого автомобіля отримує вигоду в розмірі еквівалентної 1 490 доларам США суми (близько 12 000 грн).

Вартість SKODA Octavia в комплектації Ambition з двигуном 1,6 MPI/75kW, укомплектованої спеціальним пакетом «SKODA style», складе еквівалент  21 290 доларів США! У спеціальний пакет для SKODA Octavia Ambition 1,6 MPI/75kW входять наступні опції: відділення Jumbo Box під переднім підлокітником з аудіороз’ємом, малий шкіряний пакет (обтягнуте шкірою рульове колесо, важіль перемикання передач і чохол важеля ручного гальма), легкосплавні диски PYXIS 6,5 J x 15 і протитуманні фари.

Автомобіль SKODA Octavia є одним з визнаних лідерів продажів на українському автомобільному ринку вже понад 12 років.

За підсумками «Авторейтингу 2011» SKODA Octavia знову підтвердила статус лідера продажів автомобілів С-класу і в 2011 році стала найбільш продаваною іномаркою С-класу в Україні. Так, за даними маркетингового дослідження, проведеного агентством «БМТ», в 2011 році автомобілі SKODA Octavia купували в Україні майже кожні 20 хвилин. Всього за період продажів моделі другого покоління на українському ринку (2005-2011 рр.) власниками SKODA Octavia стали близько 30 тис. споживачів.

Серед головних переваг SKODA Octavia – оптимальне співвідношення якісних характеристик, інноваційних рішень і цінової пропозиції. Широкий діапазон варіантів комплектацій і двигунів цієї моделі дозволяє задовольнити високі споживчі переваги. Покупці цінують цю модель за високі параметри безпеки, надійності та комфорту.

ДОВІДКА 

ТОВ «Єврокар» – офіційний дистриб’ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія «Єврокар» надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка покриває всю територію України. У дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

SKODA Octavia – неодноразовий переможець низки українських та міжнародних рейтингів. В Україні SKODA Octavia здобула перемогу в С-класі за результатами загальнонаціонального рейтингу «Автомобіль року в Україні 2010». Відповідно до цього рейтингу SKODA Octavia також завоювала максимальну кількість голосів народного журі в додатковій номінації «Співвідношення ціна-якість», що говорить про дійсну популярність автомобіля на ринку України. Також SKODA Octavia була визнана автомобілем року в Чеській Республіці, Фінляндії, Великобританії, Литві, Болгарії, Боснії і Герцеговині, Сербії і Чорногорії. Крім того, автомобіль завоював такі престижні нагороди, як «Золоте рульове колесо» (Golden Steering Wheel)  і Auto Trophy, а також переміг у номінації «Найкрасивіший автомобіль»  в Італії і Чеській Республіці. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua