"Спів теж створює імідж Україні"

22 серпня 2012

ВІДЗНАКА. Україна пишається своєю талановитою молоддю, яка підтримує імідж держави успішними виступами на міжнародних спортивних, музичних і наукових змаганнях. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі зі співачкою Марічкою Яремчук.

«Ми пишаємося досягненнями нашої молоді — як спортсменів, так і переможців міжнародних учнівських олімпіад, пісенних конкурсів. Усе, що працює на створення нашого авторитету та іміджу за кордоном, ми підтримуватимемо», — підкреслив глава уряду Микола Азаров.

Він привітав Марічку Яремчук із вдалим виступом на міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля—2012». За словами Прем’єр-міністра, йому приємно, що співоча династія Яремчуків гідно продовжується.

Микола Азаров вручив співачці Подяку Прем’єр-міністра. У свою чергу Марічка Яремчук зазначила: «Мені надзвичайно приємно, що вдалося гідно представити нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі».

Як нагадує департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, Марічка Яремчук завоювала третю премію на Міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля—2012». 

Відділ новин 
«Урядового кур’єра» 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua