"Співочі вечори з «Живим каменем»"

Владислав КИРЕЙ
23 липня 2011

ФЕСТИВАЛІ. Ще не встиг відлунати в Черкасах фестиваль етномузики «Трипільські зорі», які яскраво й різноманітно «розсипаються» тут уже втретє, як на порозі з’явилися Співочі вечори. Вони розпочнуться вже за два тижні. 

Серпень узагалі обіцяє бути насиченим у фестивальному плані. Співочі вечори, які традиційно проводяться разом із фестивалем кам’яної скульптури «Живий камінь», у парку над Дніпром відбудуться вже вчетверте. На сцені Літнього театру виступатимуть зірки як української, так і місцевої естради.

— Зголосився приїхати з новою програмою Фома з повним складом гурту «Мандри», Олег Павлишин, Київський театр поезії та пісні. Театр торік виступив з прекрасною виставою за піснями і віршами Володимира Висоцького «Недвижимая тень от микрофона». Цього разу вони привезуть із собою нові вистави, — розповів міський голова Черкас Сергій Одарич.

Окрім того, виступатимуть гурт «Моторола», Марія Бурмака, Юрій Лоза та низка виконавців і гуртів із Черкас.

Традиційний фест скульптур «Живий камінь» знову потішить фігурами, які виконають майстри зі всієї України та з-за кордону. Темою цьогорічного фестивалю організатори обрали спорт. На вибір митцям запропонують 12 скульптур. Тож у Черкасах з’являться м’яч (Євро-2012), веслувальник, бігун (легкоатлет), футболіст, волейболіст, боксер, баскетболіст, борці, гімнаст, фехтувальник, стрілець, велосипедист.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua