"Станцію метро «Хрещатик» теж закривають"

30 травня 2012

ВИМУШЕНИЙ КАРАНТИН. Станцію метро «Хрещатик» у Києві як і станцію «Майдан Незалежності», також буде закрито для входу-виходу пасажирів на період Євро-2012.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції начальник Головного управління транспорту та зв’язку КМДА Євген Водовозов.«Дві станції метро – «Хрещатик» та «Майдан Незалежності» на днях закриються повністю на вихід. Вони будуть працювати – «Майдан Незалежності» як пересадочна станція… Але вони не будуть працювати на вхід-вихід», - сказав Є. Водовозов.

Водночас на прохання уточнити кількість закритих станцій метро, оскільки раніше повідомлялось лише про закриття станції «Майдан Незалежності», керівник управління відповів: «Буде все в ручному режимі».

«Якщо будуть спокійні дні, то будемо відкривати станцію «Хрещатик». «Майдан Незалежності» - закритий, бо його вихід якраз у фан-зоні. Станція «Хрещатик» буде працювати в ручному режимі», - сказав Є. Водовозов.

Він не виключає також, що в ручному режимі так само працюватимуть станції метро, найближчі до НСК «Олімпійський». Але при цьому він нагадав, що в дні проведення матчів за чотири години до їх початку закриватимуться станції метро «Палац спорту» та «Олімпійська»». Їх робота відновлюватиметься через годину після завершення матчів.

Ера fm 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua