"Стелаж, як засіб примноження прибутку"

11 сiчня 2016

Замінити традиційні полиці та стелажі неспроможні жодні інші конструкції. Вони настільки функціональні, що служать людям впродовж багатьох віків. Щоправда, полиці значно давніші. Однак хоч би як вони змінювалися впродовж історії, є один елемент, притаманний тільки їм: полиці завжди кріпляться до стіни, а не стоять на підлозі. Інакше це вже буде стелаж.

Нині побутує таке поняття, як поличні стелажі. Саме стелажі сьогодні потіснили полиці. Вони бувають найрізноманітніших форм і розмірів: від маленького з однією поличкою  у спальні біля ліжка до величезного на всю стіну складського приміщення.

Якщо поличний стелаж не є частиною інтер’єру, а має виконувати конкретні функції, для цих цілей найкраще підійдуть типові моделі, які розраховані на зберігання різних предметів. Приміром, від компанії «Форстор», яка, прагнучи якнайповніше задовольняти потреби клієнтів у сфері складської логістики, пропонує як свої універсальні поличні стелажі, так і конструкції європейських виробників.

Універсальні стелажі від«Форстор» легкої (до 150 кг), середньої (до 400 кг) та посиленої ( до 800 кг) серій користуються великою популярністю і мають широку сферу застосування. Вони призначені для зберігання найрізноманітніших товарів у складах, на виробництві, в торгових приміщеннях, станціях технічного обслуговування й навіть в офісах, архівах та бібліотеках. До послуг клієнтів й такі конструкції, як палетно-поличні стелажі, що розраховані на навантаження до 1500 кг на полицю.

Спеціалізуючись не тільки на стандартних рішеннях, а й розробляючи складні нетипові конструкції для різних потреб і сфер застосування, фахівці компанії прагнуть, аби вони були легкими при складанні й при цьому мали належну якість і були доступними за ціною. І вже справа покупця вибрати саме той поличний стелаж, який йому потрібен.

Слід зазначити, що справа ця не з легких. Фахівці радять передусім оцінити низку параметрів та характеристик конструкції, безпечність, якість обладнання, ціну, умови експлуатації, сервіс постачальника тощо. А вже при самому виборі найперше звернути увагу на навантаження на полицю. Звісно ж врахувати розміри предметів, які на ній лежатимуть, спосіб їх завантаження, місце розташування стелажа.

Якщо беруть сумніви, що вдасться все правильно врахувати, або ж хочете впевнитися у правильності свого вибору, найліпше порадитися з менеджером і отримати кваліфіковану консультацію. Адже від того, наскільки кваліфіковано підібрана покупка залежить не лише ємність складу, а й збільшення товарообігу та загалом доходів підприємства.

Мирон ГНЕП
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua