"Суди торгівлі не сприяють"

20 квiтня 2012

СПІВПРАЦЯ. Україна і Митний союз проведуть інвентаризацію торговельно-економічних бар’єрів, які існують у взаємній торгівлі. Відповідної домовленості досягнуто в ході московських переговорів міністра економічного розвитку і торгівлі Петра Порошенка з міністром з питань торгівлі ЄврАзЕС Андрієм Слєпньовим.

Російська сторона підтримала ініціативу вітчизняного міністра про створення спеціальної комісії з досудового врегулювання спорів між Україною і Євразійською економічною комісією, яка сприятиме вирішенню спірних питань у відносинах.

Петро Порошенко висловив переконання, що вступ Російської Федерації до СОТ дасть змогу ефективно вирішувати актуальні питання як на рівні двостороннього співробітництва, так і в багатосторонньому форматі, повідомляє прес-служба міністерства.

Зі свого боку Андрій Слєпньов запевнив, що у 2012 році під час головування Російської Федерації в Азійсько-Тихоокеанському економічному співробітництві (АТЕС) Україна дістане підтримку і сприяння російської сторони в питанні доступу своїх товарів на ринки країн Тихоокеанського регіону. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua