"Сумщина допомагає бійцям-землякам"

Олександр ВЕРТІЛЬ
4 серпня 2015

Черговий вантаж продовольства та матеріально-технічної допомоги одержали бійці — представники Сумщини, які беруть участь в АТО на сході України. Цього разу його особисто доставив голова Сумської ОДА Микола Клочко разом із головами Білопільської, Краснопільської та Тростянецької РДА.

Як розповів Микола Клочко, під час поїздки представники краю побували в містах Попасна Луганської та Слов’янськ Донецької областей, де дислокуються 15-й батальйон територіальної оборони і 27-ма артилерійська бригада. Бійцям-землякам вони передали капітально відремонтований КамАЗ та 6 тонн харчових продуктів і речей першої необхідності: борошно, цукор, крупи, аптечки тощо.

Під час зустрічей ішлося насамперед про першочергові потреби воїнів. Тож  складено список необхідних речей, який в області не тільки ретельно вивчають, а й максимально задовольняють. Наступну поїздку на схід заплановано напередодні Дня Незалежності України — саме тоді сумчани доставлять черговий вантаж допомоги.

Як запевнили бійці, їм насамперед потрібна технічна підтримка — транспорт, запасні частини, пально-мастильні матеріали тощо.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua