"Супершвидкісний Hyundai знову стоїть серед полів"

20 грудня 2012

ЗУПИНКА. Потяг Hyundai рейсу Київ-Донецьк знову зламався, передає ТСН з посиланням на 5-й канал.

За інформацією журналіста каналу Азада Сафарова, який знаходиться в потязі, близько 11:00 локомотив зупинився посеред поля на Харківщині.

«Відключено світло і опалення, тому у вагонах дуже холодно. І пасажирам довелося чекати півтори години прибуття тепловозу, який повинен був їх відбуксирувати до найближчої залізничної станції», – говориться в повідомленні.

«Як пояснили нам провідники, проблема не в самому потязі, як вони говорять, а в перепадах електричної напруги. Зараз до нас приїхав тепловоз, він нас потягне назад в Лозову – як кажуть провідники, це займе близько 20 хвилин – там Hyundai будуть намагатися знову підключити до електромережі», – розповів журналіст.

«Якщо це не вдасться зробити, – ми пересядемо на інший потяг. У Hyundai дуже холодно, люди скаржаться – вони говорять, що це вже не перша поломка, що вони більше не збираються їздити цим потягом. Тут також матері з дітьми, дітям холодно, навіть щоб попросити окріп – вони повинні за це заплатити 5 гривень», – заявив Сафаров.

У той же час Укрзалізниця повідомляє, що зараз йде розробка нових способів компенсації за затримку потягів.

«Зараз перевізником передбачено лише повернення частини або повної вартості квитка. В Укрзалізниці відзначають – зараз мова не йде про відшкодування моральних або інших збитків, пов'язаних із затримками в русі», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, з настанням зими відбулася ціла низка поломок поїздів Hyundai. Експерти стверджують, що це пов'язано з тим, що нові потяги не пройшли випробування, зокрема, в умовах зими. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua