"Тренер «Дніпра»: «Привабливий вийшов матч для уболівальників»"

5 жовтня 2012

ФУТБОЛ. Головний тренер дніпропетровського футбольного клубу «Дніпро» Хуанде Рамос після важкої перемоги над шведським АІКом відзначив, що його команда тепер має хороші шанси на вихід у плей-оф, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу ФК «Дніпро». 

«Привабливий вийшов матч для уболівальників: вони побачили багато голів, рахунок постійно мінявся. Важко почався цей матч для нас – АІК вийшов уперед. Потім, коли ми зрівняли рахунок, АІК за кілька секунд до перерви знову вийшов вперед. Це був важкий удар для нас, тому що АІК фактично двічі пробив по воротах і забив два м'ячі. Ми ж мали величезну кількість моментів у першому таймі. Потім, у другому таймі, нам довелося робити ризиковані заміни, аби змінити хід матчу. Такі заміни інколи не виходять, а інколи приносять позитивні зміни. У цьому матчі вони дозволили нам змінити хід матчу і виграти. Таким чином, у нас залишаються можливості, аби пройти далі», – сказав Хуанде Рамос.

Тренер також не став оцінювати гру Ніколи Калінича, що упустив у вчорашньому матчі чимало голевих моментів. «Я оцінюю команду в цілому з точки зору колективної гри. Калінич старався і зробив все, що міг для допомоги команді. Буває, інколи потрапляєш у ворота частіше, інколи – рідше», – відзначив Рамос.

Нагадаємо, матч другого туру групового раунду Ліги Європи АІК – «Дніпро» завершився вчора перемогою українського клубу з рахунком 3:2. Другий представник України в цьому турнірі харківський «Металіст» вчора також отримав перемогу, обігравши удома віденський «Рапід» з рахунком 2:0. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua