"Третина іноземних футбольних фанів прибудуть до України літаками"

7 червня 2012

ЄВРО-2012. Близько 70% іноземних футбольних вболівальників прибудуть до України авіасполученням. 

Про це повідомив у четвер на прес-конференції у Києві старший офіцер Головного центру з питань підготовки та проведення Євро-2012 Адміністрації Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Костянтин Дашевський, передає  УКРІНФОРМ.

«Найбільше навантаження очікується на пункти пропуску для повітряного сполучення. Це – близько 70% вболівальників», – сказав він.

За словами представника ДПСУ, близько 30% вболівальників очікується на пунктах пропуску для автомобільного сполучення, і найменше – максимум до 15% футбольних фанів перетинатимуть державний кордон на залізничному транспорті.

Костянтин Дашевський підкреслив, що ДПСУ повністю готова до виконання завдання щодо пропуску через державний кордон уболівальників, які прибудуть до України на матчі Євро-2012.

«Загалом ми організували, згідно з «дорожньою картою», визначеною з польською стороною, 32 пункти пропуску, підготували їх до пропускних операцій, забезпечили технічними засобами прикордонного контролю новітнього зразка», – повідомив він. Крім того, за словами представника ДПСУ, додатково підготовлено ще 20 пунктів пропуску.

«Відділи прикордонної служби, які здійснюватимуть пропускні операції, укомплектовано на 100%», – додав К.Дашевський. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua