"Тридцять новосіль військовослужбовців"

12 травня 2016

Із приємної події розпочався цьогорічний травень для 30 сімей військовослужбовців міста Суми. Днями вони отримали ключі від квартир у щойно спорудженій житловій багатоповерхівці, кошти на які — 25 мільйонів гривень — надало Міністерство оборони України. Серед новоселів — 18 учасників АТО, 2 — бойових дій, 10 військовослужбовців Сумського гарнізону. За плечима кожного з них важкі бойові випробування, багаторічна служба в армійських лавах, поневіряння в гуртожитках та орендованих квартирах. За словами голови Сумської ОДА Миколи Клочка, так громада складає подяку тим, хто захищає Україну, обстоює її східні кордони. І надалі влада робитиме все, щоб військовослужбовці мали надійний тил.

Як повідомив в. о. військового комісара Сумського обласного військового комісаріату Сергій Шуляков, помешкання надано за загальною, позачерговою та першочерговою чергами. Загалом на житло чекають майже 300 військовослужбовців.

Серед тих, хто справляє входини, сім’я капітана Володимира Бистрянського, який недавно у зоні проведення АТО зазнав поранення.

Перед тим з дружиною і донькою наймав житло, а тепер родина радіє світлому і просторому власному помешканню. 

Олександр СУМСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua