"Туреччина стає ближчою"

30 березня 2016

Сьогодні у Міжнародному виставковому центрі відбулося офіційне відкриття 22-ї Міжнародної туристичної виставки UITT-2016 «Україна — подорожі та туризм», за участі державних структур, дипломатів, провідних представників туристичного бізнесу та поважних закордонних гостей. Триватиме виставка до 1 квітня, коли на відвідувачів чекатимуть спеціальні пропозиції, цікаві подарунки та приємні сюрпризи, зокрема сертифікати на відпочинок від провідних туристичних компаній країни. А туристичне агенство Fun Travel навіть розіграє тур до Туреччини на двох.

Однією з найбільш представлених країн на виставці була Туреччина, яка займає центральний  торговельний майданчик виставки, та й це недивно.

У перший день свого офіційного візиту виставку відвідав міністр культури та туризму Туреччини Махір Унал, який відзначив позитивний розвиток стратегічного партнерства України та Туреччини в туристичній галузі. Окрім того, міністр розповів, що Туреччина відкриває новий авіанапрямок: Стамбул — Івано-Франківськ — Стамбул. Саме у цьому українському місті знаходиться найбільше захоронення турецьких солдат, що загинули у Першій світовій війні 100 років тому.

«Ми маємо бути сильними, для того щоб пізнавати одне одного», — зазначив Махір Унал, запрошуючи українців відпочити у Туреччині.

Двадцять другий рік виставка UITT є надзвичайно масштабною подією туристичної сфери України, яка збирає під одним дахом професіоналів туристичного ринку не тільки міжнародного, й національного рівнів.

Традиційно у виставці представлені такі держави: Грузія, Болгарія, В’єтнам, Єгипет, Італія, Ізраїль, Іспанія, Таїланд, Кіпр, Куба, Туніс, Туреччина, Угорщина, Хорватія, Домініканська Республіка, Словенія тощо. Під час проведення виставки заплановано насичену ділову програму, а також семінари, які можуть відвідати всі охочі.

Іванна КУРОВЕЦЬ (фото автора),
«Урядовий кур’єр» 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua