"У авіакатастрофі під Ярославлем загинули українці "

8 вересня 2011

За сприянням судмедекспертиз упізнано тіла 14 осіб, які загинули під час катастрофи літака Як-42 під Ярославлем, сім із упізнаних – іноземці, повідомляє «Газета.ру». 

«Серед загиблих було троє громадян України – кияни Віталій Анікєєнко і Данило Собченко, а також харків`янин Олександр В`юхін», - повідомляє джерело УНІАН в Посольстві України в Москві.  Співбесідник агентства повідомив, що ці гравці Ярославського ХК «Локомотив» мали паспорта як РФ, так і України. 

За його словами, вони вилітали з Ярославля за паспортами РФ, проте, незважаючи на це, посольство вважає їх громадянами України. 

Нагадаємо, 7 вересня, пасажирський літак Як-42 впав при наборі висоти приблизно за кілометр від аеропорту «Туношна» під Ярославлем.

За попередніми даними МНС Росії, на борту літака перебувало 45 чоловік. Жертвами авіакатастрофи стали 26 гравців і тренер хокейної команди «Локомотив». Серед них – хокеїсти збірних Чехії та Словаччини. 

Двоє – хокеїст Олександр Галімов і бортпровідник Олександр Сізов – вижили і перебувають у лікарні у вкрай тяжкому стані.

Список загиблих гравців опублікований на сайті Life News.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua