"У Білорусі немає офіційних претензій до якості українських сирів"

9 лютого 2012

ЕКСПЕРТИЗА. У Білорусі немає претензій до якості українських сирів, заявив міністр сільського господарства Білорусі Михайло Русий у розмові з послом України Віктором Тихоновим. 

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Білорусі, передає УКРІНФОРМ з посиланням на БелаПАН.

«9 лютого відбувся телефонна розмова міністра сільського господарства і продовольства Білорусі Русого з послом України в Білорусі Тихоновим. Міністр запевнив посла, що у білоруської влади на даний час немає офіційних претензій до якості українських продуктів харчування, зокрема, сирів. Усі українські сири, які продаються на ринку Білорусі, атестовані відповідними державними органами країни перебування», – говориться у повідомленні прес-служби.

«Під час подальших перевірок, у разі виявлення в українських продуктах харчування якихось порушень і невідповідностей білоруським вимогам, дані питання вирішуватимуться в індивідуальному порядку», – зазначає прес-служба посольства.

Нагадаємо, напередодні на прес-конференції в Мінську перший заступник міністра сільського господарства і продовольства Білорусі Надія Котковець заявила, що Білорусь на зразок Росії може обмежити поставки сиру з України.

7 лютого Росія запровадила заборону на ввезення сирів деяких українських виробників.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua