"У Бразилії в об’єктив відеокамери потрапив інопланетянин"

24 жовтня 2011

 

НЕЗВИЧАЙНЕ ВІДЕО. «Мисливці» за НЛО днями зафіксували на відео у хащах Амазонки, про це заявив відомий уфолог, колишній співробітник прибульця NASA Майкл Коен, повідомляє ТСН.

Відео, що потрапило до його рук, справжнє. І на ньому дійсно знятий інопланетянин.

За словами уфолога, відео передали йому два британських туриста, які знімали в Бразилії в джунглях Амазонки в містечку Мамаус.

Автори «ролику» нібито знімали виключно місцевих дітлахів ─ на пам’ять. А про інопланетянина і не підозрювали. Лише потім помітили на відео дивну фігуру. А поруч з нею ─ якесь сяйво.

«Прибулець просто конкретний. Такими ─ маленькими, сіренькими з великими головами, величезними очима ─ їх зазвичай зображають. Сяйво, напевно виходить із засобу пересування, в якому прибулець прибув в джунглі, ─ розповідає дослідник.

Коен, який підтримує свій сайт, присвячений аномальним явищам вважає, що представник позаземного розуму з’явився в джунглях не випадково ─ десь тут, схоже, розташована інопланетна база.

Про це свідчать часті візити НЛО. І те, що уряд Бразилії не раз робив спроби розслідувати випадки спостереження аномальних явищ в небі, пише The Daily Mail.

У 2010 році командування місцевих ВВС навіть видало указ «Про реєстрацію та каталогізацію невпізнаних літаючих об’єктів».

Прибулець в «фільмі» британців знятий досить чітко. І добре видно, що він, звичайно, не є переодягненою мавпою, зазначає уфолог.

Хоча вигляд прибульця ─ все ж таки бентежить скептиків. І хрестоматійною зовнішністю, і своєю нерухомістю. За весь «фільм» інопланетянин лише кілька разів поворушив головою. А «сяйво від засобу його пересування» зовсім не змінилося.

Деякі злі язики припускають, що світло створював якийсь ліхтар, а сам прибулець був надувний, тобто, вдавав із себе ляльку. Тобто, фільм ─ все-таки розіграш.

Проте Коен вважається серйозним уфологом. І не звик так підставлятися.

Погляди ж сотень тисяч глядачів, які вже подивилися відео, розділилися: більше третини вважають, що прибулець справжній.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua