"У центрі Рівного вдягають ковзани"

Інна ОМЕЛЯНЧУК
1 лютого 2013

ФЕСТИВАЛИМО! Всі рівняни від малого до великого, якщо вони, звісно, вміють хоча б стояти на льоду, можуть виграти непоганий приз. Це гарантує їм спортивно-масовий фестиваль із красивою назвою «Сріблясті ковзани». В самісінькому центрі міста, на ковзанці одного з торговельних центрів, його організував обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

— Учасники фестивалю можуть обрати вид змагань до душі: хокей, біг на ковзанах, турніри з елементами хокею чи боулінгу на льоду, — розповідає директор центру Микола Петренчук. — Помірятися силами на слизькому полі й отримати багато драйву щоразу знаходиться близько сотні охочих різного віку та статі. Втім, переважно це підлітки та молодь, які тим самим обирають здоровий спосіб життя, і це приємно. Саме популяризація зимових видів спорту, залучення молоді до активного відпочинку — головні завдання Всеукраїнських заходів «Спортивна зима». Відтак, аж поки дозволить погода, проводитимемо ось такі міні-змагання з зимових видів спорту серед рівнян.

А серед уболівальників тим часом проходить вікторина: тут усі охочі виявляють свою ерудованість у зимових видах спорту та в історії зимових Олімпійських ігор. Найбільш вправні та ерудовані, звісно ж, отримують призи від «Спорту для всіх», а від торговельного центру — безкоштовні запрошення на ковзанку. Що ж іще треба для відповідного зимового настрою? 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua