"У ЦУМі фінальний розпродаж триватиме до 30-го січня"

24 сiчня 2012

ЗАКРИТТЯ. У знаменитому київському ЦУМі на Хрещатику йде остаточний розпродаж у зв'язку із закриттям магазину на тривалу реконструкцію.

Багато товарів там зараз можна придбати за половину вартості. На першому поверсі зі знижками поки не дуже, лише на ювелірні вироби – 25 відсотків, передає ТСН з посиланням на  «Комсомольську правду в Україні».

На другому поверсі кидаються в очі порожні стенди – подекуди товар вже повністю розкупили. Чоловічі чоботи за 658 грн тепер віддають за 400, жіночі черевики (які коштували 1280) віддають за 820 грн. У відділі біжутерії знижки 60 відсотків. В черзі за прилавком збираються за кілька хвилин по десять людей.

«У понеділок – перший день таких знижок. Працюємо до 30-го числа, тому поспішайте!», – пояснила продавець Ольга.

У відділі верхнього одягу оголошення «фінальний розпродаж -50 відсотків». На модне осіннє пальто чорного кольору була ціна 1750 гривень, тепер – 1075 грн.

Втім, багато киян приходять до універмагу не за покупками, а «попрощатися» з магазином.

«Чув, що з ЦУМу зроблять торговий центр. – Ось прийшли з дружиною подивитися на центральний універмаг у останній раз... Стільки спогадів... Пам’ятаю, як брав тридцять років тому тут пилосос в розстрочку...», – зізнався киянин Роман Міщенко.

Нагадаємо, ЦУМ перейшов у власність структур, підконтрольних Ринату Ахметову («ЕСТА-холдинг» входить до структури «СКМ»), ще наприкінці 2010 року.

Компанія більше року розробляла концепцію реконструкції і готова буде представити її вже наприкінці січня. Ймовірно, після реконструкції в будівлі замість невеликих точок з'являться бутіки і окремі зони: ювелірна, зона одягу, зона їжі тощо. Водночас фасад та історичну назву магазину обіцяли залишити. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua