"У день концерту Елтона Джона та Queen вхід до фан-зони буде безкоштовним"

13 червня 2012

КОНЦЕРТ. У день проведення благодійного концерту Елтона Джона та групи Queen з Адамом Ламбертом, який відбудеться 30 червня на майдані Незалежності та буде присвячений боротьбі зі СНІДом, доступ у фан-зону буде безкоштовним. 

Про це йдеться у заяві Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД» та адміністрації київської фан-зони Євро-2012, передає УКРІНФОРМ.

«Деякі ЗМІ повідомили, що 30 червня – це день платного доступу в фан-зону, що не відповідає дійсності. Ми зробили все, щоб сотні тисяч людей могли прийти на Майдан, насолодитися великою музикою, надихнутися та отримати важливу інформацію про те, як захистити себе від СНІДу», – сказала директор Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД» Ольга Руднєва.

Нагадаємо, напередодні фіналу Євро-2012, 30 червня, в офіційній фан-зоні чемпіонату на майдані Незалежності відбудеться концерт, присвячений боротьбі зі СНІДом. На сцену вийдуть легендарні музиканти – Елтон Джон та група Queen с Адамом Ламбертом. Цей концерт стане наймасштабнішою соціальною та культурною подією Євро-2012. Концерт, організований Фондом Олени Пінчук «АНТИСНІД», проводиться за підтримки UEFA. Він транслюватиметься у прямому ефірі українського та польського телебачення.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua