"У Ірпені відкрили клуб «Дивосвіт»"

25 червня 2015

У місті Ірпені, що під Києвом, для дітей і молоді з особливими потребами відкрили клуб «Дивосвіт». Це перший комунальний заклад такого спрямування не лише в місті, а й в області. Приміщення капітально відремонтували й обладнали за бюджетні і спонсорські кошти.


Віднині тут допомагатимуть дітям та молоді з особливими потребами від шести до 30 років. Найменшими опікуватимуться психологи, їх заохочуватимуть до творчих та освітніх занять. Для молодих людей від 16 до 30 років діятиме проект під назвою «Школа життя». Також щодня після обіду працюватиме дитячо-юнацький шахово-шашковий клуб.

Особлива гордість клубу «Дивосвіт» — сенсорна кімната, заняття в якій розвивають органи відчуттів дитини, позитивно впливають на її психічний та емоційний стан.

Незайве наголосити, що всі послуги для дітей і молоді з обмеженими можливостями у клубі надають безкоштовно. Також безкоштовними, наголошують у міськраді, будуть ще три об’єкти, які незабаром стануть до ладу, — міський стадіон, дитячо-юнацька спортивна школа й дитячий садок.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua