"У Києві відбудеться Стартап турнір «Get in the Ring»"

14 листопада 2015

У Києві 27 листопада уперше відбудеться міжнародний Стартап турнір «Get in the Ring». Турнір зародився у Нідерландах три роки тому. За цей час у ньому взяло участь 64 країни та понад п’ять тисяч талановитих стартапів, які втілювали свої бізнес-ідеї.

Стартап  - це починаюча компанія; запуск підприємництва; новий бізнес у формі компанії; партнерство тимчасової організації, призначеної для пошуку повторної чи нової масштабної бізнес-моделі.

Ці новостворені компанії є інноваційними в процесі розвитку, перевірки і дослідження для цільових ринків. Термін став популярним на міжнародному рівні під час доткомів (компанії, чиї бізнес-моделі цілком ґрунтуються на роботі в мережі Інтернет), а саме тоді, коли було засновано велику кількість таких компаній. Зрозуміло, що багато хто вважає стартапи високотехнологічними компаніями. Утім, це не завжди так. Суть стартапів полягає у тому, щоби перетворити великі амбіції на справжні динамічні інновації.

Уже визнаний світовими професіоналами турнір «Get in the Ring» в Україні відбудеться у винятковому форматі шоу, де учасники будуть змагатися на рингу, захищаючи свої ідеї. Головною задачею турніру в Києві буде створення нової функціонуючої платформи, яка допоможе з'єднати три головні складові: інвесторів, стартапів та глядачів.

Учасники київського фіналу приєднаються до повного складу стартапів, вибраних раніше у Львові, Харкові, Одесі і Дніпропетровську, де раніше завершилися відбори. Із кожної області обрано переможців, які виборюватимуть перемогу в столиці на Національному Фіналі 6 грудня.

Учасниками київського локального фіналу стали: OZON Журнал Online, дезодорант BRIZ, Humanized Milk Device, iHouse, харчова добавка Eternity, So Fast Money, 8 words a day, WeekCans, 3D Coffee и TFS The Future of Sphere.

Для визначення переможців стартапи змагатимуться парами у п’яти раундах, утворюючи бізнес-дуети. Оцінюватимуть учасників потенційні інвестори та кваліфіковані фахівці. Турнір відбудеться у Києві в Центрі інноваційного підприємництва на проспекті Перемоги, 37 (6-й корпус НТУУ «КПІ»).



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua