"Гості Криму почуваються комфортно"

21 серпня 2012

ПАРТНЕРСТВО. Автономна Республіка Крим та Азербайджанська Республіка мають потужний потенціал для розвитку міжрегіонального співробітництва.

Про це заявив Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Ейнуллою Ядуллою оглу Мадатлі.

«Україна та Крим мають давні дружні відносини з Азербайджанською Республікою як на центральному, так і на регіональному рівнях. Безумовно, слід окреслити шляхи нашого подальшого взаємовигідного співробітництва та розвивати відносини на рівні регіонів», — підкреслив глава кримського уряду.

У свою чергу Ейнулла Ядулла оглу Мадатлі зазначив, що за останній рік регіональні відносини Азербайджану і Криму вийшли на якісно новий рівень. В Азербайджані вважають Крим перспективним регіоном і важливим партнером для співпраці. «У Криму проживають приблизно 10 тис. азербайджанців, для яких півострів став домівкою. Тут створено комфортні умови для життя людей і забезпечено стабільність», — передає слова посла прес-служба Ради міністрів АРК.

Анатолій Могильов висловив упевненість, що стабільність, досягнута в Криму, є важливою умовою для подальшого зміцнення міжрегіональних зв’язків: «Разом із співпрацею в торговельно-економічній сфері нам необхідно розвивати побратимські зв’язки, співпрацю між ВНЗ та в інших сферах гуманітарно-культурного співробітництва». 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua