"У Луврі влаштували показ мод"

13 червня 2012

ПОКАЗ. У паризькому Луврі вперше в історії відбувся модний показ. Як повідомляє Associated Press, на території музею у крилі галереї Денон пройшло дефіле, на якому демонструвалася колекція італійського модного будинку Salvatore Ferragamo, передає УНН.

Керівництво Лувру дозволило італійському модному будинку організувати показ в будівлі музею, так як бренд Salvatore Ferragamo є спонсором виставки, яка присвячена незакінченій картині Леонардо да Вінчі «Свята Анна з Мадонною і немовлям Христом» (виставка проходить з 29 березня по 25 червня 2012 року).

Креативний директор модного дому Массіміліано Джіорнетті, в свою чергу, зазначив, що надихався естетикою Лувра та методами роботи французьких дизайнерів. Як відзначає ЗМІ, основними кольорами колекції стали бежевий і білий. Моделі представили сукні, костюми, а також сумочки і чоботи зі зміїної шкіри. На показі колекції Salvatore Ferragamo були присутні модні критики і представники світу мистецтва.

Нагадаємо, будинок Salvatore Ferragamo заснував дизайнер взуття та модельєр Сальваторе Феррагамо. Він почав кар'єру в 1900-х роках і працював з багатьма зірками Голлівуду 1920-х. У Флоренції, де працював Феррагамо, в середині 1990-х років відкрився музей його імені.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua