"У Міноборони запропонували змінити порядок надання статусу учасника бойових дій"

10 червня 2016

У Секретаріаті Кабінету Міністрів України знаходиться проект нормативно-правового акта, розроблений Міноборони, який передбачає вдосконалення критеріїв надання статусу учасника бойових дій особам, які брали безпосередню участь в АТО. Про це під час брифінгу повідомив речник міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

«У Секретаріаті Кабінету Міністрів знаходяться три проекти нормативно-правових актів, розроблених Міноборони. Це проект постанови Уряду «Про внесення змін до Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та забезпеченні її проведення». Документ передбачає вдосконалення критеріїв надання статусу учасника бойових дій особам, які брали безпосередню участь в АТО, шляхом внесення змін до Порядку надання статусу учасника бойових дій», — повідомив Д.Гуцуляк.

Інші два законопроекти стосуються використання коштів державного бюджету за бюджетною програмою «Видатки для Міністерства оборони України на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави» і проведення експерименту із застосуванням електронних засобів під час здійснення відбору пропозицій щодо закупівлі квартир на умовах пайової участі на вторинному ринку в регіонах України. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua