"У Миргороді затримали продавця наркотиків"

8 жовтня 2012

ЗЛОЧИН. Протягом останніх двох місяців в місті Миргород 29-річний місцевий чоловік займався збутом особливо небезпечного наркотику – канабіс. Правоохоронці задукоментували незаконну діяльність молодика. Під час затримання спритник неподалік свого будинку намагався черговий раз збути 30 гр канабісу «клієнту». Тож міліціонери затримали чоловіка «на гарячому», повідомили УНН у прес-службі МВС Полтавської області.

Під час санкціонованого обшуку оселі затриманого правоохоронці виявили паперові згортки з речовиною рослинного походження з дивним надписом «зелені дрова», загальною вагою 1 кілограм, висушене насіння коноплі та маку, шприц об’ємом 5 мл з прозорою рідиною, зовні схожою на ангідрит оцтової кислоти, 15 патронів калібру 9 мм, а також три ножі, схожі на мисливські. Знахідку правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Наразі чоловік заарештований та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Миргородського міськвідділу міліції. Відносно підозрюваного порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання та збут наркотичних виробів. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua