"У Новосибірську стартував інноваційний форум Interra-2012 за участю України"

14 вересня 2012

ФОРУМ. У Новосибірську стартував IV Міжнародний інноваційний форум Interra-2012, який нинішнього року зосередить увагу на нових ідеях розвитку економічної та соціальної сфер. Участь у заході беруть близько тисячі гостей – вчених, експертів, підприємців, журналістів із понад 20-ти країн, у тому числі й України, передає УКРІНФОРМ

«Ми вважаємо, що Interra – той майданчик, де повинна надаватися можливість висловлювати різні ідеї, які можуть здаватися, на перший погляд, абсурдними. Часто так трапляється. І час тільки показує, що це були правильні рішення», – заявив, відкриваючи форум, губернатор Новосибірської області Василь Юрченко.

Interra проводиться в столиці Сибіру четвертий рік поспіль. З одного боку, цей форум є міжнародною виставкою новітніх наукових, культурних, соціальних технологій і проектів. З іншого ж, Interra – це місце зустрічі фахівців найрізноманітніших галузей, майданчик для обміну досвідом та укладення контрактів. Як підкреслюють організатори, багато проектів знайшли своє практичне застосування, принесли прибуток та створили робочі місця.

«Родзинкою» форуму нинішнього року стала тема «Інновації для життя». При цьому вона має три ключових напрямки: «Нова економіка», «Місто для життя», «Територія інновацій». Кожне з них концентрується на обговоренні конкретних проблем: пошуку новітніх методів розвитку економіки, формування нових культурних значень міського простору, розвитку інноваційної інфраструктури.

Міжнародний інноваційний форум «Interra-2012» триватиме два дні – до 15 вересня.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua