"У поїзді «Київ – Львів» пасажири влаштували бійку: є постраждалі"

17 вересня 2012

ІНЦИДЕНТ. У поїзді сполученням «Київ-Львів» пасажири влаштували масову бійку, внаслідок чого двох чоловіків швидка доставила в лікарню, а чотири інших учасники бійки зняті з поїзда і доставлені до лінійного відділу міліції.

Як повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, подія сталася минулими вихідними, передає УНІАН.

Згідно повідомлення, до чергової частини лінійного відділу на станції Сарни поступило повідомлення про те, що у 16-му вагоні поїзда № 141 сполученням «Київ-Львів» шестеро осіб в стані алкогольного сп’яніння затіяли суперечку, яка перетворилася на бійку.

Правоохоронці на місці події встановили, що учасниками бійки виступили 29-річний мешканець Миколаївської області, 31-річний житель Харкова, 24-річний мешканець Кіровограда та троє мешканців Волинської області один 23-х та двоє 24-х років.

Згідно акту начальника поїзда, четверо осіб зняті з поїзда та доставлені до чергової частини міліції, а двоє учасників бійки каретою швидкої допомоги доставлені до приймального відділення Сарненської центральної районної лікарні.

Вирішується питання про порушення кримінальної за даним фактом справи за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua