"У рік Мавпи модними будуть пухнасті сумочки й «конверти»"

22 сiчня 2016

Якою повинна бути модна жіночка сумочка у цьому сезоні – аксесуар, без якого не обійтися жодній представниці чарівної статі. Велика і містка чи ошатна і класична, яскрава й розкішна чи в традиціях мінімалізму? Ось які тенденції пропонують найвідоміші дизайнери, провідні інтернет-магазини сумок та стилісти на рік 2016. Ознайомтеся з цією інформацією і оберіть свій стиль жіночої сумочки.

1. Оригінальна форма. Кругла сумка ретро-фасону, стилізована під коробочку для капелюшка, видовжена сумочка-багет чи квадратна сумка-коробочка – саме підкреслена точна геометрія форми на піку нинішньої моди.

2. Незвичні принти. Зміїну шкіру чи стілизацію під неї можна знайти в колекціях аксесуарів провідних модних дизайнерів. Такі сумочки у цьому сезоні витіснили минулорічні леопардові та крокодилячі принти. Причому з малюнком шкіри пітона можна знайти модні аксесуари різноманітних видів: від місткого шоппера до вечірніх клатчів. Якщо ж бажаєте бути ультрамодною, зупиніть вибір на сумочці з поєднання різних екзотичних видів шкіри рептилій: змії, алігатора, ящірки тощо.

3. Хутро як матеріал для сумок продовжує зберігати лідируючі позиції. Дизайнери додали пухнастим аксесуарам ще більшої контрастності, розмаїття кольорів, оздобили їх масивними ланцюжками, стразами й іншими ефектними деталями. Навіть у скромній чорній сукні з таким аксесуаром ви не залишитеся поза увагою. Хутряною може бути лише певна деталь сумочки – скажімо, кришка-клапан з лисячої чи кролячої «шубки».

4. Сумка-мішок – виглядає приголомшливо, особливо виконана в яскравому кольорі та з незвичного матеріалу. Молодіжні варіанти можуть мати кілька ярусів або оздоблення бахромою – ще один модний штрих у різних типах сумок-2016.

5 Клатчі-папки і сумки-конверти ідеальні для шанувальниць ділового стилю. Цьогоріч вони стали дуже яскравими і при цьому зберегли функціональність – ідеальна річ для ділових паперів та документів.

Також на піку моди – сумочки з графічним дизайном, зшиті з клаптів шкіри різного кольору у техніці печворк, сумочки з етномотивами, оздоблені принтами відомих картин, рюкзаки з шипами і масивними блискавками – словом, у тренді фантазія і багатоманітність.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua