"У США новий ураган залишила без світла десятки тисяч людей"

8 листопада 2012

СТИХІЯ. Частина Нью-Йорка і Нью Джерсі залишилася без електроенергії через ураган Норістер, який вирує на східному узбережжі США, передає ТСН з посиланням на Інтерфакс-Україна та FOX News.

Як повідомляє американський телеканал Fox News із посиланням на дані енергетичних компаній, без світла залишаються близько 100 тис. жителів. Таким чином, загальна кількість жителів північного сходу США, які залишились без електрики, зросла до 715 тис.

За даними телеканалу NBC, у Центральному парку Нью-Йорка випала дуже велика для цієї пори року кількість снігу, побивши рекорд 1878 року.

До вечора четверга шторм може супроводжуватися поривами вітру швидкістю до 100 км/год, які можуть повалити дерева, які вже постраждали від урагану Сенді, і звести нанівець зусилля влади щодо відновлення енергопостачання.

Через шторм американська авіакомпанія United Airlines скасувала більшість рейсів, що прямують в Нью-Йорк або з нього.

За даними американської метеорологічної служби, сильні дощі очікуються в прибережних районах країни, що може призвести до нових повеней.

Нагадаємо, ураган Норістер став вже другим за останні кілька тижнів, який вирує у США.

Так, минулого тижня після урагану Сенді без світла залишилися мільйони жителів, більше сотні людей загинули. При цьому, деякі райони Нью-Йорка були підтоплені. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua