"У столиці згорів безхозний спорткар HONDA Prelude"

14 сiчня 2013

ЗЛОЧИН. У ніч із 13 на 14 січня на одній із прибудинкових парковок в Оболонському районі (неподалік від станції метро «Мінська») прозвучав гучний вибух, в результаті якого повністю вигорів салон спорткара HONDA Prelude, передає УКРІНФОРМ.

Як розповіли NewsOboz.org очевидці події, автомобіль стояв безвиїзно на стоянці понад рік.

«У лічені хвилини на місце події прибули наряди МНС і міліції. Пожежу від вибуху було загашено протягом 5-7 хвилин... Постраждали автомобілі, що стояли поруч. На них зіпсовано лакофарбне покриття, розплавилися пластмасові молдінги і гумові ущільнювачі», – повідомляє видання.

За словами очевидців, впродовж року простою спорткара було безліч спроб мародерства, – неодноразово намагалися зняти литі диски авто, розграбувати салон автомобіля.

«Цієї зими бомж намагався влаштувати собі нічліжку на шкіряних сидіннях автомобіля, до цього хтось, мабуть підлітки, повибивали стекла в автомобілі», – розповів Михайло, який викликав службу порятунку.

Окрім пожежників і чергового наряду міліції на місці вибуху працювали вибухотехніки. Попередня версія – умисне підривання автомобіля. Власники транспортного засобу на місці події так і не з'явилися. Наразі ведеться слідство.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua