"У Сєверодонецьку відкрили дитсадок, де працюють переселенці"

Олена ОСОБОВА
17 грудня 2015

Після ремонту старенька занедбана будівля перетворилася на сучасний центр для розвитку дошкільнят. Новий дитячий заклад для шести десятків галасливих хлопчиків та дівчаток — не просто комфортна споруда, де на першому поверсі навіть підлога з підігрівом, розмаїття іграшок, кольорові стільчики та м’які ліжечка, то продуманий підхід до виховання.

Тридцять співробітників, за словами завідувачки дитячим садком № 9 Лариси Осипової, готові працювати із дітлахами з семи ранку до семи вечора, розглядаються варіанти із нічним перебуванням та можливістю створити за бажанням батьків групу вихідного дня. Такі зараз потреби дорослих. Саме в дитсадку «Валдика» це добре розуміють — адже серед персоналу чимало вимушених переселенців.

Нові господарі «Валдики» радіють новим іграшкам. Фото надане прес-службою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

У церемонії  офіційного відкриття взяв участь очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. Він наголосив:

«Головне — не сам будинок, який відновлено, а атмосфера, що тут будуть створювати вихователі, формуючи майбутнє нашої країни».



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua