"У загребському «Динамо» заміна головного тренера"

27 листопада 2012

ФУТБОЛ. У загребському футбольному клубі «Динамо», з яким команда Олега Блохіна зіграє в заключному турі групової стадії Ліги чемпіонів, сталася зміна головного тренера. На зміну Анте Чачичу прийшов Круно Юрчич, про призначення якого вже оголошено офіційно, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу ФК «Динамо» (Київ).

«За рішенням керівництва хорватського гранда, тепер вже колишнього наставника «Динамо» Анте Чачича було звільнено. До такого кроку босів столичного клубу підштовхнула поразка «Динамо» від «Загреба» (0:1) в чемпіонаті Хорватії, а також вкрай невдалий виступ команди в Лізі чемпіонів (динамівці програли всі п'ять матчів групового етапу, не забивши при цьому жодного м'яча)», – зазначається в повідомленні.

Круно Юрчич вже втретє очолює клуб зі столиці Хорватії. Уперше він став головним тренером «Динамо» в сезоні-2008/2009, двічі виграв з командою звання чемпіона Хорватії, після чого залишив клуб.

Друге пришестя Юрчича в «Динамо» відбулося перед початком сезону-2011/2012, але цього разу фахівець пропрацював у хорватській столиці недовго – вже через півроку він був звільнений за невдалий виступ команди в груповому турнірі Ліги чемпіонів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua